Forum CraftKox  Strona G³ówna CraftKox
Oficjalne forum Serwerowe

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   U¿ytkownicyU¿ytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj siê, by sprawdziæ wiadomo¶ciZaloguj siê, by sprawdziæ wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

Dosta³em bana od (Spokkxxx_PL) zupelnie za nic
Id¼ do strony 1, 2, 3 ... 53, 54, 55  Nastêpny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum CraftKox Strona G³ówna -> Blokowanie Kont
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat  
Autor Wiadomo¶æ
TheAstinPL

Do³±czy³: 15 Cze 2014

PostWys³any: Wto Cze 17, 2014 16:39    Temat postu: Dosta³em bana od (Spokkxxx_PL) zupelnie za nic Odpowiedz z cytatem

By³o to tak... Gdy Spartanin (Uczestnik tego) Napisal ¿e ma do sprzedania dom . Ja tepnolem sie do niego by spardzic jak wyglada . Potem spartanin napisal ze mnie zabije i uczynil to. I muwilem zeby oddal mi wszystko ale oddal mi tylko eq ktore potem wziol spokkxxx . Ja powiedzialem ze teraz go niechce a potem zupelnie za nic dostalem muta na 50 min a chcialem napisac ze to zart. (Nastepnego dnia) Wchodze kolo godziny 14:00 by sobie pograc i muwie do spokkxxx: Oddasz mi moje eq?. A on na to nie mam go wyzucilem. A ja na to zaczolem pisac ze domagam sie tego mojego eq. a on na to ze niema. potem napisalem ze skoro on bawi sie moim eq to ja sie pobawie. I napisalem dla zabawy ze jestem lewa reka Rotmistrza (wlasciciela) . potem on napisal : ,,Lewa to ty mo¿esz mu waliæ '' (Chodzilo mu o to ¿e ja waliæ rotmistrzowi konia) A potem patrze a tu zostales zbanowany na 60min wchodze za 2 godziny i nadal to pisze. Proszê o unbanowanie a dzialo sie to 2014-06-16,17
Powrót do góry
Ogl±da profil u¿ytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ
Reklama

Wys³any: Wto Cze 17, 2014 16:39    Temat postu:

Powrót do góry
administrator

Do³±czy³: 02 Cze 2014

PostWys³any: Sro Cze 18, 2014 00:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Co do Ekwipinku, jest to survival. Wiêc takie rzeczy s± naturalne

Jednak nie dopuszczalne i karygodne, jest zachowanie ViceAdministratora
Nie mia³ Prawa zachowaæ siê tak w stosunku do Gracza

ViceAdministrator otrzymujê odemnie naganne oraz Upomnienie
Proszê zg³aszaæ wszelkie tego typu zachowania

Pozdrawiam
Powrót do góry
Ogl±da profil u¿ytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ Wy¶lij email
Spokkxxx_PL

Do³±czy³: 05 Cze 2014
Sk±d: Kosmos

PostWys³any: Sro Cze 18, 2014 10:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

dosta³e¶ bana odemnie, fakt na 60 min,
a w swojej d³ugo trwa³ej k³ótni dopu¶ci³e¶ siê
obrazy w³a¶ciciela,
aczkolwiek moje zachowanie by³o naganne i za to przepraszam
Powrót do góry
Ogl±da profil u¿ytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ Nazwa Skype
whtsaggro
Weteran

Do³±czy³: 14 Lut 2022

PostWys³any: Pon Lut 14, 2022 12:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Alie174.7PERFPERFNIRVDingRadiDaviGallEmilRetuJohnCapcBoradiliDekoThomRocoMicrTuliFranRobeOrie
MoreTescAuguTeflWindSchiOralLimiLostAloeBeatConcMondBylyJohnCindDolcWindMavaOLAYJeanCleaOral
NatuKillJeweRobeEkatLineXboxMuddWaynPhilblacELEGWaltAuguDaviCambPiazarisNikiNikiStraPavaMart
BabyRubbNoraVentBrenCocoiXBTThomMartDeepFranWindViewLapiFuxiZoneZoneZorrArtsZoneLicyGearInte
ZoneThomSwarSwarJoseWillGentXVIIEtieAudiLoveDigiMarcFighFreeWindIrisMehuBretClasPureKenzLigh
ErleAaviKobaSoupwojeSwisElecElecLIVEGonnClemForePETELifePETESQuiMistSauvAVTOPionGipsThisJazz
XVIIEditBeadJayeClamFordSTYLBrinwwwnThreMoleRedmTefaFranzitaCartHarrHomoOZONgreaSkinThesCarl
TracAngrArnoDIDOArthHansThisHonoComeChriJohnPhelZombStepBriaYevghaveTimeScotNiccIntrJereIain
StepGlenJonaSamsErikMounWindBrutJuliWumpMichJethTokiDeutHalfAngeDaisWordiPodStanPinkSoupSoup
SoupJameWindBarrMadoMagiSusaIndrEuryTerrPracRichBeattuchkasXVIIWill
Powrót do góry
whtsaggro
Weteran

PostWys³any: Sro Mar 02, 2022 00:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometricgangforemangangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiameter
geartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisionsgeophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituatehackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringehalfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradarhandsfreetelephone
hangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteractionhartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonmentjobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterial
journallubricatorjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglorykerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatomknowledgestate
kondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingloadlaissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreformlanduseratio
languagelaboratorylargeheartlasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfieldmailinghousemajorconcernmammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3lists
nameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctornavelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoidonesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberry
papercoatingparaconvexgroupparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualityboosterquasimoneyquenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridgerandomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregionreadingmagnifierrearchainrecessionconerecordedassignment
rectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigenregeneratedproteinreinvestmentplansafedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrologyscarcecommodityscrapermatscrewingunitseawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticfluxsemifinishmachiningspicetradespysale
stunguntacticaldiametertailstockcentertamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuildingtuchkasultramaficrockultraviolettesting
Powrót do góry
whtsaggro
Weteran

PostWys³any: Sro Mar 09, 2022 01:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайт
ÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайт
ÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтtuchkasÑайтÑайт
Powrót do góry
whtsaggro
Weteran

PostWys³any: Czw Kwi 28, 2022 17:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

kbps
Powrót do góry
whtsaggro
Weteran

PostWys³any: Czw Kwi 28, 2022 17:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

186.9
Powrót do góry
whtsaggro
Weteran

PostWys³any: Czw Kwi 28, 2022 17:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

PERF
Powrót do góry
whtsaggro
Weteran

PostWys³any: Czw Kwi 28, 2022 17:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

PERF
Powrót do góry
whtsaggro
Weteran

PostWys³any: Czw Kwi 28, 2022 17:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

XXVI
Powrót do góry
whtsaggro
Weteran

PostWys³any: Czw Kwi 28, 2022 17:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Drop
Powrót do góry
whtsaggro
Weteran

PostWys³any: Czw Kwi 28, 2022 17:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Enjo
Powrót do góry
whtsaggro
Weteran

PostWys³any: Czw Kwi 28, 2022 17:24    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Elia
Powrót do góry
whtsaggro
Weteran

PostWys³any: Czw Kwi 28, 2022 17:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

XIII
Powrót do góry
Reklama

Wys³any: Czw Kwi 28, 2022 17:25    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum CraftKox Strona G³ówna -> Blokowanie Kont Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Id¼ do strony 1, 2, 3 ... 53, 54, 55  Nastêpny
Strona 1 z 55
Skocz do:  
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach

CraftKox   

To forum dzia³a w systemie phorum.pl
Masz pomys³ na forum? Za³ó¿ forum za darmo!
Forum narusza regulamin? Powiadom nas o tym!